У Кропивницькому нагородили працівників поліції

Заохочення поліцейським управління кадрового забезпечення обласного главку та територіальних відділів і відділень напередодні професійного свята вручив начальник відомства Сергій Кондрашенко.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сектор комунікації поліції Кіровоградської області.

«На ваш підрозділ покладено чимало відповідальних завдань: якісний відбір кадрів та комплектування органів поліції, покращання рівня професійної підготовки поліцейських, виховна робота, нагляд за дисципліною серед особового складу. А тому хочу подякувати від імені всього колективу за щоденну працю, вміння підтримати колег, сумлінне виконання своїх обов’язків. Бажаю кожному з вас подальших успіхів у роботі, благополуччя у родинах, миру та злагоди», – зазначив Сергій Григорович, звертаючись до присутніх.

Із нагоди свята працівники кадрових підрозділів були нагороджені Подяками та медалями «За службу державі» від керівника Нацполіції області, і Грамотами від Кіровоградської обласної профспілки атестованих працівників органів ОВС України.

До привітань приєднався і начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в області Андрій Човпан та подякував своєму злагодженому колективу за роботу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар