Хворій на гострий лейкоз кропивничанці терміново потрібні донори ІІ(+) групи крові

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Одного липневого дня 60-річній кропивничанці Ірині Сержановій стало зле – вона відчувала сильне запаморочення, слабкість. Із дому забрала “швидка”. Лікарі поставили діагноз – гострий лейкоз. Зараз їй терміново потрібні донори A(II)Rh+ групи крові.

Про це Першій електронній повідомив син Ірини Юрій.

Діагноз “гострий лейкоз” жінці поставили 12 липня. Досі вона знаходиться під пильним наглядом лікарів.

“Їй стало зле. Вона відчувала слабкість, запаморочення, гемоглобін впав дуже. Спочатку лежала в поліклініці на вул. Дворцовій. Але там були погані умови. Зараз вона у відділенні гематології обласної лікарні. Взяли кров на аналіз і виявили лейкоз. Зараз вона в тяжкому стані. Не вистачає тромбомаси і потрібні донори. Ми навіть готові оплатити донорів”, – каже Юрій.

Діагноз – гострий лейкоз.

Типи здачі: цільна кров, плазма, тромбомаса.

Телефони: 0963132381 та 0662077774. Юрій.

Де здавати кров: Обласна лікарня

Мати при собі: Паспорт

Під час реєстрації треба обов'язково вказати, що здаєте кров для Ірини Сержанової.

Підготовка до донації:

Пам'ятайте, що під час донації, лікарі в першу чергу турбуються про здоров'я донора, тож тих, хто має абсолютні або навіть тимчасові протипоказання до здачі крові не допустять. Усі матеріали, які використовуються на станції - одноразові. Крім того, лікарі обов'язково поцікавляться про те, що ви їли і чи готові до донорства. Тож Вашому здоров'ю нічого не загрожує. Не будьмо байдужими, адже півгодини часу і крапля крові може врятувати життя.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар