Майже 40% жителів області отримали субсидію у червні

Кількість домогосподарств, які отримували субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг у червні 2017р., становила 39,3% загальної кількості домогосподарств області.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на Головне управління статистики у Кіровоградській області.

Загальна сума субсидій, призначених домогосподарствам, у січні–червні 2017 року становила 101,1 мільйон гривень. Середній розмір призначеної субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг на одне домогосподарство у червні 2017 року становив  138,3 гривень.

У січні–червні 2017 року загальна сума субсидій готівкою, яка призначена домогосподарствам на відшкодування витрат для придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, становила 124,9 мільйони гривень.

Середній розмір призначеної субсидії цього виду послуг у червні 2017 року на одне домогосподарство становив 2916,8 гривень.

У січні–червні 2017 року загальна сума субсидій готівкою, яка отримана домогосподарствами на відшкодування витрат для придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, становила 77 мільйонів гривень.   

Поширити:

Залишити коментар:

коментар