Без батька залишилося троє діток: у зоні АТО загинув військовий із Компаніївського району

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Позавчора, 19 липня, у зоні АТО загинув військовий, який жив у Компаніївському районі, Тимофєєв Ілля Миколайович. У військового залишилося троє маленьких дітей.

“Ілля народився 1973 року. У лютому 2015 року чоловіка мобілізували в АТО. Після повернення вирішив продовжити службу  – у травні 2017-го пішов на збори резервістів. Потім підписав контракт на службу у складі 72-ї бригади. Позавчора у складі групи бійців наткнувся на мінну розтяжку”, – розповів Першій електронній заступник Компаніївського військкомату Володимир Зелений.

У чоловіка залишилася дружина та троє діток. Найстарша дівчинка – школярка, а найменшому сину – ледь виповнився рік.

Як повідомляє "Златопіль" із посиланням на "Обозреватель", Ілля Миколайович Тимофієв народився у 1973 році. За даними нардепа Ігоря Мосійчука, Тимофієв служив в 58-ій бригаді. В липні 2017 року 58-ма бригада замінила 93-тю ОМБр на позиціях в районі Бахмутської траси.

За інформацією "Златополя", Ілля Тимофієв народився 5 вересня 1973 року в Норільську, Росія. Проживав у с. Першотравенка Компаніївського району Кіровоградської області. 06 червня 2017 року призваний на військову службу за контрактом Компаніївським районним військовим комісаріатом Кіровоградської області. Служив у в/ч А4427 (58 ОМПБр) на посаді старшого оператора у званні старший солдат. 

Ілля Тимофієв загинув 19.07.2017 під час виконання бойового завдання внаслідок підриву на міні  в районі населеного пункту Новотошківка, Луганської області.

Прощання з бійцем розпочнеться завтра, 22 липня, о 10-00 в Компаніївці біля церкви в центрі селища.

Траурна хода пройде до монументу Патріотам України, де усі бажаючі зможуть попрощатися з бійцем.

Опісля тіло Іллі Тимофієва доправлять до Першотравенки, де і поховають Героя.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар