У Кропивницькому віце-президент Української Федерації Америки розкаже про регіональні представництва

Громадськість, культурну, творчу і наукову інтелігенцію міста Кропивницький запрошують на зустріч з віце-президентом Української Федерації Америки (UFofA) Тарасом Левицьким, де обговорять чинні та потенційні проекти Федерації, налагодження взаємозв’язків з громадськістю і творчою інтелігенцією міста, формування мережі регіональних осередків представництва.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сторінку зустрічі у Фейсбуці.

Зустріч відбудеться 28 липня, у п’ятницю, о 17.00 в приміщенні Креативного ІТ-простору KOWO (вул. Василівська, 10).

Захід приурочений відкриттю Представництва Української Федерації Америки в Києві, що відбудеться вже невдовзі. Планується обговорення чинних та потенційних проектів Федерації, налагодження взаємозв’язків з громадськістю і творчою інтелігенцією міста, формування мережі регіональних осередків представництва, вивчення потреб музейних установ краю, організація допомоги родинам загиблих військових, військовому госпіталю, центрам психологічної допомоги військовим.

Українська Федерація Америки є благодійною, неприбутковою організацією, заснованою в 1991 році в США та зареєстрованою в Україні.
Пріоритетними напрямками діяльності УФА є захист українських інтересів на державному рівні у США, збереження української культурної та історичної спадщини, розвиток культурної українсько-американської співпраці, а також медична і психологічна допомога українським військовим та їх сім’ям.
За час своєї діяльності Федерація передала в Україну медичне обладнання та медикаменти на суму декілька мільйонів доларів США.

Окрім того, УФА організовує безкоштовне лікування українських дітей за кордоном. Упродовж останнього року УФА забезпечила безкоштовне лікування та реабілітацію у клініках США понад 20-ом важкопораненим під час Революції Гідності та зі зони АТО.

Тарас Левицький – Доктор мистецтвознавства (PhD), хореограф, відповідальний функціонер української діаспори в США,художник, дизайнер, віце-президент Української Федерації Америки (UFofA),лауреат премії US – Ukrainian Foundation (2012 р.), художній керівник Ансамблю українського танцю “Волошки” (Пенсільванія, США).Народився 19 травня 1964 року в Філадельфії (США). Закінчив Tyler School of Art Temple University (Philadelphia,USA), L’Accademia di Belle Arti di Roma (Roma, Italy). Співзасновник та креативний директор компанії графічного дизайну “Optik Nerv” (Філадельфія). Як дизайнер одягу – співпрацював з Джорджіо Армані. З 1995 року по цей час – художній керівник Ансамблю українського танцю “Волошки” (штат Пенсільванія, США). З 2011 року – віце-президент американського благодійного фонду “Ukrainian Federation of America” (UFofA). Громадський діяч, благодійник, ідейний натхненник ряду спільних проектів української діаспори США та творчих колективів України. 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар