Близько ста олександрійців шукали роботу на ярмарку вакансій

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

В Олександрії відбувся багатогалузевий ярмарок вакансій та послуг служби  зайнятості. Відвідувачам пропонували вакансії продавців, касирів, слюсарів із складання металевих конструкцій, електрогазозварників, токарів, фрезерувальників, слюсарів з механоскладальних робіт, інженерів-конструкторів, інженерів-технологів, економістів, терміста, та ін.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на прес-службу обласного центру зайнятості.

До заходу долучилися й представники роботодавців, що здійснюють виробничу діяльність в промисловості – ТОВ «Завод підйомно-транспортного устаткування «Віра-Сервіс Інтермаш», ТОВ «Олександрійський рудоремонтний завод», ТОВ «Електромеханічний завод «Етал». Пропонував вакансії викладачів, майстра виробничого навчання, соціального педагога Олександрійський профаграрний ліцей.

Представники Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, які були запрошені на ярмарок, незайнятим громадянам пропонували вакантні посади середнього складу поліції – інспекторів сектору реагування патрульної поліції.

Представники Олександрійського міського об’єднаного комісаріату та Окремого загону спецпризначення Національної гвардії України пропонували безробітним громадянам військову службу за контрактом. Три особи зацікавились пропозицією та одержали детальну інформацію щодо військової служби.

В заході взяли участь фахівці Олександрійського місцевого центру надання безоплатної вторинної правової допомоги, які надавали шукачам роботи  юридичні консультації та відповіді на запитання, що їх цікавили.

Загалом у заході взяли участь понад 100 шукачів роботи.

За попередніми результатами, 10 особам після співбесіди з роботодавцями запропоновано відвідати виробництво для ознайомлення з роботою безпосередньо на робочому місці та остаточно визначитися щодо працевлаштування, три особи отримали направлення на проходження медичного огляду,  5 безробітних виявили бажання взяти участь в громадських та інших роботах тимчасового характеру.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар