Олександрієць очолив районну поліцію на Житомирщині

19 липня на Житомирщині начальник Головного управління Нацполіції в області В’ячеслав Печененко представив особовому складу Олевського відділення нового керівника Олексія Зозулю – бойового офіцера, який  народився в Олександрії, а з 2014 року захищав Україну у складі полку «Дніпро-1».

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на Перший Житомирський інформаційний портал.

Знайомство відбулось за участі очільників місцевої громади та райдержадміністрації.

Керівник поліції Житомирщини зазначив, що майор поліції Олексій Зозуля – бойовий офіцер, який із 2014 року захищав Україну у складі полку «Дніпро-1», а з квітня 2017 – працював у місцевому відділенні поліції на посаді заступника начальника.

– Район непростий, у першу чергу, через невирішене питання видобутку бурштину. Викликів перед поліцією стоїть достатньо і лише професійність, висока відповідальність та принциповість можуть допомогти із ними впоратись. Олексій Миколайович такими якостями характеру володіє, тому, переконаний, буде порядок, – сказав В’ячеслав Печененко.

Довідково: Олексій Миколайович Зозуля народився 31 липня 1977 року у м. Олександрії Кіровоградської області, має вищу освіту. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 2001 році з дільничного інспектора міліції у м. Дніпропетровську, пізніше очолював сектор дільничних інспекторів міліції Жовтневого районного відділу Дніпропетровського міського управління ГУМВС України в Дніпропетровській області. Після кількарічної перерви у службі у 2014 році став до лав полку «Дніпро-1», де був заступником командира роти та командиром взводу.

Житомир.info: У «бурштиновому» районі Житомирської області призначили нового керівника поліції

Житомир.info: У «бурштиновому» районі Житомирської області призначили нового керівника поліції

Поширити:

Залишити коментар:

коментар