Нацполіція Кіровоградщини оголосила конкурс на заміщення 34 вакантних посад

Фото: akcent.org.ua

18 липня 2017 року ГУНП у Кіровоградській області оголосило конкурс на заміщення 5 вакантних посад слідчих та 29 молодшого складу поліції, серед яких 10 посад у ізолятор тимчасового тримання, 18 посад поліцейського сектора реагування патрульної поліції і 1 посада помічника чергового сектора реагування патрульної поліції.

Про це кореспонденту Першої електронної повідомила начальник сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення ГУНП в області Олена Серебреннікова.

Серед основних вимог до кандидатів – громадянство України; вільне володіння українською мовою; повна загальна середня освіта – для посад молодшого складу поліції, вища юридична освіта – для посад слідчих, знання Конституції України, Законів України «Про Національну поліцію» та «Про запобігання корупції». Крім того, на посаду поліцейського сектору реагування патрульної поліції додаткова вимога – наявність посвідчення водія категорії В.

Громадянам, які виявлять бажання взяти участь у конкурсі, потрібно на офіційному сайті Нацполіції України перейти за посиланням у розділі «Проводиться набір до поліції», обрати відповідно регіон – Кіровоградська область та заповнити онлайн-заяву на посаду слідчого до 4 серпня, на посади молодшого складу поліції – до 31 липня.

У ці ж терміни кандидатам необхідно подати визначені вимогами конкурсу документи та заповнені бланки, які протягом години, у разі успішного подання онлайн-анкети, надійдуть на зазначену особою електронну скриньку.

Олена Серебреннікова зазначає, що під час заповнення онлайн-анкети необхідно зазначати український поштовий сервер, на кшталт ukr.net чи gmail, оскільки на mail.ru і rambler накладені персональні санкції і інформація про конкурс надходити не буде. Також документи приймаються працівниками сектору відбору поліцейських проведення тестування за адресою вул Віктора Чміленка 41.

Кандидати, які будуть допущені до участі у конкурсі проходитимуть етапи тестування:

  • 2 комп’ютерні тести на знання законодавства і визначення аналітичних здібностей
  • військово-лікарську комісію
  • перевірку фізичної підготовки.

Після цього вони готуються на психологічне тестування, яке має рекомендаційний характер і запрошуються на співбесіду з поліцейською комісією, яка має визначальне рішення на рекомендацію до призначення на посаду.

Особи, які зацікавилися та хочуть отримати додаткову інформацію можуть звертатися до працівників сектору організації відбору поліцейських за адресою вул Віктора Чміленка 41, каб. №106 або до працівників кадрових підрозділів у відділах поліції за місцем їхнього проживання.

Також інформацію можна дізнатися з 09:00 до 17:00 за телефонами: 0675231090, 0503839996, 0675996140, 0505485261

Поширити:

Залишити коментар:

коментар