До Дня міста у Кропивницькому планують відкрити інсультний та гемодіалізний центри

Заклади охорони здоров’я у Кропивницькому реформуються: триває активна фаза капітальних ремонтів на багатьох об’єктах, у місті створюються нові, сучасні медичні установи. Сьогодні, 18 липня, перевірили хід і якість будівельних робіт у судинному та гемодіалізному центрах.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт міської ради Кропивницького.

У приміщенні інсультного центру, що зводять на базі лікарні швидкої медичної допомоги, основні будівельні роботи завершені. Наразі робітники завершують оздоблення будівлі та доводять до ладу фасад. Також тривають роботи з благоустрою території: будівельники облаштовують стоянку і розбивають новий газон.

– Уже незабаром у палатах почнуть встановлювати ліжка, меблі, наповнювати обладнанням лікарняні кабінети, – повідомила начальник управління охорони здоров’я міської ради Оксана Макарук. – Медики прогнозують – до дня міста судинний центр запрацює.

У той же час головний лікар ЛШМД Валерій Скороход зазначив, що у відділенні працюватимуть професіонали. Медичний персонал вже пройшов спеціальне навчання і готовий надавати кваліфіковану допомогу пацієнтам.

У гемодіалізному центрі роботи відбуваються повільніше. Щоб встигнути у визначені терміни, будівельникам треба зробити ще чимало: завершити внутрішні роботи, реконструювати огорожу та попрацювати над благоустоєм території.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар