Новомиргород відсвяткував День міста

16 липня Новомиргород відсвяткував День міста. 

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт Новомиргородської міської ради.

День міста гірників – 2017 став мав насичену програму, що передбачала безліч локацій. Свято тривало з дев’ятої ранку до ночі.

У рамках свята відбувся спортивний турнір “Сила нації” від короля фітнесу Валерія Лісуна (“MIAMI GYM”), лотерея, вогняне шоу та феєрверк, нічна дискотека.

Традиційно, організатори свята для найменших новомиргородців відвели  значну частину програми – у окремій дитячій зоні їх чекали свято фарб холі, професійні  аніматори, конкурси, виставки, урок англійської на свіжому повітрі.

У центральному парку відбувся флешмоб наречених. Під девізом “Новомиргород має таланти”  свої виступи презентувала золота молодь міста – пісні, танці, демонстрація надзвичайних можливостей тренованого тіла від Стаса Павленка.

Серед інших новацій цьогорічного свята, – кулінарні бої від Євгенія Клопотенка  та барабанне шоу,  дві години концерту столичних гостей, що вперше приїхали до Новомиргорода – Віталія Козловського та СолоХи.

Сенсацією дня став запальний латиноамериканський танок колективу міського будинку культури “Dance Lavers”, одним з виконавців якого був міський голова.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар