Рятувальники Кіровоградщини вчилися підбирати персонал

14 липня  в області відбулись навчально-методичні збори зі співробітниками, відповідальними за ведення кадрової роботи в районних підрозділах.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на прес-службу ДСНС в Кіровоградській області.

Під час занять фахівці відділу по роботі з персоналом обласного Управління ДСНС ознайомили присутніх з нововведеннями, які з’явились останнім часом в організації кадрового, психологічного та документального забезпечення у структурі ДСНС, роз’яснили нові положення законодавчих актів та наочно продемонстрували, як їх застосовувати у практичній діяльності.

Розглядались питання порядку атестування осіб начальницького складу, проходження служби та присвоєння спеціальних звань, звільнення зі служби, формування державного замовлення на підготовку фахівців, їх відбору та організації підвищення кваліфікації і спеціалізації. Не менш важливими є питання організації соціально-гуманітарної роботи в підрозділах області, забезпечення службової дисципліни в повсякденній діяльності та проведення службових розслідувань.

Оскільки учасники семінару входять до складу груп психологічного супроводження в підрозділах та безпосередньо виконують психологічну та виховну роботу, з метою покращення та оптимізації їх діяльності психологи управління провели тренінг на тему: «Підстави, умови та порядок зарахування співробітників до групи посиленої психологічної уваги», а також розповіли про нюанси проведення професійно-психологічного відбору кандидатів на службу до органів та підрозділів ДСНС України.

Крім занять з теорії, для учасників зборів було проведено тестування на знання нормативних документів з кадрового забезпечення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар