На кропивницьких перевізників чекає конкурс і нові додаткові умови

На початку 2018 року управління розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міськради проведе конкурс з перевезення пасажирів на маршрутах загального користування, а також укладе додаткові угоди для поліпшення умов перевезень.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт міськради.

“До 23 червня 2018 року у нас укладені договори. Відповідно до чинного транспортного законодавства ми повинні провести конкурс за 3 місяці до терміну закінчення чинних договорів. Організатору перевезень надано право доповнювати ці умови додатковими. Всі моменти щодо GPS-навігації, виконання графіків руху, наявності пристроїв, які дозволять нам контролювати рух транспорту – це все буде прописано в додаткових умовах. Всі ці питання ми обговорювали і будемо додатково обговорювати з представниками Громадської ради. Всі моменти будуть погоджуватись з Громадською радою і ми враховуватимемо рекомендації її представників. Наш досвід буде врахований при складанні умов конкурсу і при укладанні нових угод на перевезення, щоб підвищити відповідальність перевізників за нетактовну поведінку їхніх водіїв“, – розповів керівник управління транспорту Олександр Вергун.

Нагадаємо, у Кропивницькому по-новому розглядатимуть скарги на водіїв громадського транспорту.

Читайте також: Приниження учасника АТО та пенсіонерів і дуля пасажиру: чим цього тижня відзначились кропивницькі “маршрутники”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар