На Кіровоградщині учасник АТО заснував власний бізнес

Ілюстрація: etov.ua

Якщо ви втратили роботу і працевлаштуватися знову не вдається, не впадайте у відчай, адже життя на цьому не закінчується. Будьте активними, зважте свої бажання та можливості і спробуйте себе, відкривши власну справу. Саме це радить пан Олександр, колишній безробітний, який за сприяння Долинського районного центру зайнятості започаткував власний бізнес із вантажних перевезень.

Про це Першій електронній повідомили в обласному центрі зайнятості.

Після демобілізації з військової служби, учасник АТО вирішив відразу шукати роботу, звернувся до Долинського районного центру зайнятості. Дізнавшись про послуги, що надає служба зайнятості клієнтам, його зацікавила можливість організації власної справи. Для Олександра, як для людини дієвої, вагомими аргументами щодо прийняття рішення займатися підприємницькою діяльністю стали можливість повної реалізації свого потенціалу та самостійне планування свого майбутнього.

Олександр обміркував бізнес-ідею, порадився з близькими та відкрив власний бізнес – здійснення вантажних перевезень. Отримавши відповідну організаційну, правову та фінансову підтримку служби зайнятості, у червні нинішнього року зареєструвався як фізична особа-підприємець і тепер успішно займається власною справою.

«На сьогоднішній день мій бізнес тільки-но розпочався. Завдяки моїй наполегливості, чіткому плануванню, вважаю, що все буде добре. Але головне – я маю роботу, можливість самореалізуватися та бути матеріально незалежним», – зазначає пан Олександр.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар