На Кіровоградщині створять парк незвичайних композицій

В Олександрії шукають місце для встановлення незвичайних композицій.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт “Моя Олександрія“.

20 травня, у День вуличної музики, в Олександрії презентували інсталяцію з металевих труб “Вуличний музикант”. Тоді заявили, що незабаром композицію встановлять в місті. Але минуло майже два місяці, а пам’ятника немає.

Організатор Дня вуличної музики Володимир Дожджанік розповів, що  інсталяцію ніхто не викрав, і вона “стоїть в одному місці”:

“Ми сьогодні шукаємо в місті варіант, де таких інсталяцій буде кілька. Ми хочемо створити парк незвичайних композицій, і він надалі розростався. Думали біля ДК “СВІТЛОПІЛЬСЬКЕ”, але сьогодні я не бачу підтримки з боку міського керівництва, тому що, ймовірно, є якісь естетичні претензії. Все-таки, ми створювали композицію на швидку руку “, – сказав він.

Зараз, за ​​словами Дожджданіка, для парку інсталяцій він розглядає кілька варіантів. Це може бути територія парку “Молодіжний»  або бульвар від бюста Попова до ринку “Айсберг”.

Також розглядався новий сквер за гуртожитками в районі райбита, але його вирішили присвятити Героям АТО і такі інсталяції будуть недоречними.

“Думаю, що протягом місяця ми знайдемо місце і встановимо і” Вуличного музиканта “, і дамо старт парку інсталяцій. Я сподіваюся, що наш приклад підхоплять і поступово кількість незвичайних композицій збільшиться. Це і родзинка для міста, і послужить для настрою городян. це і недорого, і цікаво “, – підсумував Дожджанік.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар