Патрульні Кропивницького вчили жінок захищатися від насильства

12 липня патрульні завітали до Кіровоградського обласного соціального центру матері та дитини та поспілкувалися з його мешканцями, які волею долі опинилися в складній життєвій ситуації.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сторінку Патрульної поліції Кропивницького у фейсбуці.

В закладі наразі перебувають 8 жінок з маленькими діточками до півтора роки – всі вони колись стали жертвами фізичного, економічного та психологічного насилля в сім’ї.

Патрульні не вперше приїздять до цього закладу, знають життєву історію кожної мешканки, а від так стали для цих жінок хорошими друзями.
Патрульні і цього разу приїхали не з порожніми руками, мамам та їх діточкам вони привезли одяг. Це перше, чого потребують жінки, які змушені були залишити власну оселю ні з чим.

Інспектор по зв’язкам з громадськістю Оксана Білоброва та лейтенант поліції Сергій Ткаченко розповіли присутнім, як вберегти себе та своїх близьких від різних видів злочину та насильства в родині.

Наостанок охоронці порядку подарували всім учасникам зустрічі «Світлячки» – світловідбивальні елементи, які відіграють важливу роль у житті, а особливо безпеці кожного з нас.

Світлина від Патрульна поліція Кропивницького.

Світлина від Патрульна поліція Кропивницького.

Світлина від Патрульна поліція Кропивницького.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар