На допомогу 81 кропивницькому АТОвцю планують виділити понад 240 тис. грн

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

78 військовослужбовців з Кропивницького, які у 2017 році перебували у зоні проведення АТО, отримали матеріальну допомогу на загальну суму 234 тисячі гривень. Ще трьом постраждалим унаслідок антитерористичної операції виділили по 2,5 тисячі гривень.

Таке рішення погодили під час комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги учасникам АТО, членам сімей загиблих та постраждалих під час участі у антитерористичній операції, передає кореспондент Першої електронної.

Зокрема, 78 учасників АТО отримають одноразову допомогу у розмірі 3 тисячі гривень. Також по 2,5 тисячі гривень отримають троє постраждалих, які отримали травму, хворобу чи вогнепальне поранення під час проходження служби у зоні АТО.

Окрім того, звернення вдови військового, у якого після АТО виявили пухлину головного мозку, вирішили перенести на наступне засідання, аби доопрацювати документи на військово-лікарській комісії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар