Поліцейських Кіровоградщини відзначили за службові та спортивні досягнення

Сьогодні,12 липня, під час розширеної наради начальник поліції області Сергій Кондрашенко передав Почесні грамоти, Грамоти та Подяки МВС України розшуковцям, працівникам управління превентивної діяльності і тренінгового центру. 

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт Національної поліції області.

Очільник поліції Кіровоградщини нагадав про один із таких прикладів, коли за кілька днів працівники Світловодського відділу вийшли на слід зловмисника, причетного до злочину, через який жителі району залишилися без світла та мешканці 4 міст потерпали без водопостачання. У подальшому поліцейські встановили і особу спільника крадія.

Відомчі заохочення отримали поліцейські, роботу яких відзначив особисто Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Серед них працівники управління карного розшуку Нацполіції області, яким вдалося попередити замовне вбивство, та інспектори роти поліції особливого призначення ГУНП в області, що несли службу із забезпечення публічної безпеки у місті Київ та під час патрулювання виявили і вилучили в двох громадян пістолет та наркотичні засоби.

Ще одним приємним моментом стало вручення Подяки МВС України представниці прекрасної статі колективу поліції області Ользі Гусак – старшому інспектору тренінгового центру, судді національної категорії з панкратіону.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар