На Кіровоградщині перевірять усі електромережі

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація
Після того, як у Світловодську сталася аварія електромережі (внаслідок якої припинили водопостачання у чотирьох містах), очільник області дав доручення обстежити усі електромережі.

Про результати роботи щодо ліквідації аварійної ситуації на ЛЕП у Світловодську, внаслідок чого чотири найбільших міста області залишились без водопостачання, під час апаратної наради в ОДА проінформували керівники ВАТ “Кіровоградобленерго”, ОКВП “Дніпро-Кіровоград” та Нацполіції в області.
Наголошено, що аварію повністю ліквідовано та відновлено водопостачання міст. Знайдено й злодіїв, які вирізали частини металевої конструкції електровежі. Ними виявились два місцеві жителі, які зізнались у скоєному злочині. На даний час вирішується питання про обрання щодо них міри запобіжного заходу.
Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, який минулого тижня провів виїзну нараду в Світловодську на місці падіння електроопори, наголосив, що ліквідація наслідків аварії відбувалась поетапно.
– Спочатку частково відновили живлення для забезпечення водопостачання, а вже потім – тривали роботи по відновленню електромереж, – повідомив Сергій Кузьменко – Це непросте технічне завдання, тому хочу подякувати всім енергетикам за якісну організацію роботи і швидку реакцію на проблему.
Аби в подальшому не допустити подібної ситуації голова ОДА доручив органам місцевої влади, Нацполіції та “Обленерго” провести обстеження усієї інженерної електромережі області.
– Просив би зробити з цього випадку висновки. Люди очікують від нас кроків на випередження, а не на ліквідацію проблем, – наголосив Сергій Кузьменко. – Слід вжити максимальних заходів, для того, щоб об’єкти життєзабезпечення Кіровоградщини функціонували в безпечному режимі і щоб подібних випадків більше не виникало.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар