Постраждалих від рук поліції у Бережинці закликають допомогти слідству

Бережинка, 27.06.2017/скріншот із відео

У зв’язку з проведенням розслідування подій навколо сільгосппідприємства у Бережинці, що мали місце 27 червня цього року, правоохоронці просять звернутися до Нацполіції області та передати наявну інформацію.

Про це поліція Кіровоградщини повідомила на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.

“Якщо вам відомо про неправомірні дії з боку поліцейських, перевищення службовими особами повноважень чи здійснення інших дій, які, на вашу думку, суперечать чинному законодавству, цю інформацію необхідно передати працівникам відділу інспекції з особового складу управління кадрового забезпечення Нацполіції області.
Подана вами інформація буде долучена до матеріалів службового розслідування, а викладені факти – перевірені в рамках провадження та враховані при прийнятті рішень.
Ваша інформація для нас важлива!”, – йдеться у повідомленні.

Усіх бажаючих чекають за адресою у Кропивницькому: вул. В. Чміленка, 41 (відділ інспекції з особового складу УКЗ ГУНП в області). Звернутися також можливо за телефоном: (0522) 39-73-84, або за номером «102»

Нагадаємо, конфлікт навколо ТОВ “Нива-2010” у Бережинці триває вже декілька місяців. На територію підприємства приїхали нові власники з Дніпра і намагалися зайти до офісу, щоб приступити до управління фірмою. Вони заявили, що керівник ТОВ Микола Трибиненко сам продав їм більшу половину акцій фірми, а потім не допустив їх до приміщення.

Сам Трибиненко заявляє, що не продавав своє підприємство, а ці нові власники намагаються відібрати у нього бізнес рейдерським шляхом. На його захист стали місцеві мешканці.
23 травня, у Бережинці сталася стрілянина. На території сільгосппідприємства під час суперечки між місцевими та працівниками однієї з охоронних фірм пролунали постріли, внаслідок яких поранення дробом отримали троє громадян.

Після цього була ще одна спроба нових власників зайти на підприємство, але люди відбили атаку молодиків, які прибули на трьох мікроавтобусах. Тоді поліція затримала 31 нападника.

27 червня, конфлікт навколо сільгосппідприємства у Бережинці набрав нових обертів. Представників внутрішнього корпусу батальйону “Донбас”, які приїхали на заклик власника ТОВ “Нива-2010” Миколи Трибиненка та ветеранів АТО брутально затримали бійці спецпідрозділу поліції та Нацгвардії, помістили у автобус і намагалися вивезти у невідомому напрямку. Під час затримання постраждали також місцеві мешканці. Поліцейські застосовували газ та вогнегасник.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар