Три дні без води: де у центрі Кропивницького працюють туалети

Фото із сайту https://maylove.in.u

Вже пройшла третя доба, як у Кропивницькому немає води. У зв’язку з цим виникає питання: куди сходити в туалет.  Перша електронна перевірила,  де у центральній частині Кропивницького можна скористуватися туалетом, а які облаштовані для цього місця зачинені.

Звичний для містян платний туалет в Центральному сквері не працює, а на дверях висить табличка: “Немає води”. Продавці, які працюють поруч зі сквером, розповідають, що почали ходити в туалет, який знаходиться в Центральному ринку. Дійсно, жіночка, яка чергує на “ресепшені” цієї вбиральні, розповіла, що вони працюють  тільки завдяки тому, що воду їм привозять.  Вартість послуги 1.50 грн.

Перестали працювати туалети в більшості закладів харчування, магазинах та в найбільших торгових центрах міста.

Також предметом дослідження стали приміщення ОДА та міської ради. На вході чергові розповіли, що туалети продовжують працювати безперебійно, адже воду їм також привозять.  На прохання впустити – відреагували спокійно та без претензій.

Нагадаємо, що сьогодні ввечері у місті почнуть відновлювати водопостачання.

У підсумку, підготовленими до непередбаченої ситуації у Кропивницькому виявились не всі. На майбутнє, частковим вирішенням проблеми могли б стати, наприклад, біотуалети, встановлені в центральній частині міста та по районах.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар