В Олександрії з пригодами презентували систему оплати вартості проїзду за допомогою смартфону

фото з Фейсбуку прес-секретаря обласної філії ПриватБанку Анжела Дзинзюри

Сьогодні, 4 липня, в Олександрії презентували систему оплати вартості проїзду у громадському транспорті за допомогою смартфонів. Проте презентація не пройшла без ексцесів – міському голові Степану Цапюку не вдалося розплатитися за проїзд за допомогою QR-коду на презентації новинки.

Про презентацію проекту у своєму Фейсбуці повідомила прес-секретар обласної філії ПриватБанку Анжела Дзинзюра. Саме завдяки співпраці банку та олександрійської влади вдалося запустити цей проект.

“Олександрія стала першим містом на Кіровоградщині, у якому сьогодні урочисто запустили QR-код у міському транспорті”, – написала вона.

Як повідомляє “Моя Олександрія”, презентація пройшла біля міської ради.

Потім міський голова Степан Цапюк і директор обласного управління ПриватБанку Ростислав Масло зайшли в автобус, щоб випробувати новацію і сфотографуватися.

Під час фотосесії міський голова двічі сканував код і виконував операції в своєму смартфоні, однак електронний квиток не отримав.

У Масло теж виникли збої. Перший куплений квиток він не зміг відшукати в смартфоні, на другий витратив більше часу, ніж на перший. У підсумку, щоб продемонструвати квиток пресі витратили п’ять хвилин.

Прес-секретар обласного управління банку Анжела Дзинзюра прокоментувала невдачі збоями в мобільному зв’язку.

У ПриватБанку відзначили, що електронний квиток не виключає можливості звичайного розрахунку через кондуктора. Також повідомили, що до кінця вересня діє акція, за якою вартість другого електронного квитка в день компенсується абоненту на рахунок. При чотирьох поїздках компенсується не другий і четвертий, а тільки другий квиток.

Степан Цапюк повідомив, що до програми електронного обілечування приєдналися всі міські перевізники, але не всі автобуси.

відео – “Моя Олександрія”, фото – з Фейсбуку прес-секретаря обласної філії ПриватБанку Анжели Дзинзюри

Поширити:

Залишити коментар:

коментар