На Кіровоградщині шукають районних інспекторів реагування патрульної поліції

На Кіровоградщині оголосили конкурс на заміщення 25 вакантних посад  інспекторів сектору реагування патрульної поліції.

Повідомляє Перша електронна.

Наразі комплектуються саме територіальні відділи поліції в області. Набір триває з 3 по 14 липня.

“Охочі повинні подати онлайн анкету, яку можна знайти на сайті Нацполіції або веб-порталі Головного управління нацполіції в розділі “Проводиться набір на посаду”, обравши регіон “Кіровоградська область” та посаду “Інспектор реагування патрульної поліції”. Після заповнення анкети протягом години на електронну пошту надходить перелік документів та бланків, які необхідні для участі в конкурсі”,- розповіла начальник сектору організації відбору та проведення тестування Наталія Серебреннікова.

До 14.07 кандидату потрібно звернутися до сектору організації відбору поліцейських з заповненими документами та бланками.

Вимоги до кандидатів:

Вік від 18 років;

Вища освіта(будь яка спеціальність, достатньо рівня “Бакалавр”);

Вільне володіння українською мовою;

Готовність до служби у будь-якому районі міста;

Знання основ правознавства, Конституції України, ЗУ „Про національну поліцію”, ЗУ „Про запобігання корупції”, Кримінального та Кримінально-процесуального кодексу України, тощо.

Обов’язки працівників:

Своєчасне реагування на заяви та звернення громадян;

проведення в повному обсязі невідкладних першочергових дій щодо документування вчиненого правопорушення;

надання невідкладної, зокрема домедичної і медичної, допомоги особам, які постраждали внаслідок правопорушень та інших подій, а також особам, які опинилися в безпорадному стані або стані, небезпечному для їхнього життя чи здоров’я;

забезпечення громадського порядку на місці події ;

Кандидати, які мають проблеми з інтернетом можуть звертатися за інформацією до територіальних відділень області та Кропивницького.

Конкурс відбуватиметься у декілька етапів, під час яких у кандидатів у кандидатів перевірять фізичні можливості, загальні розумові здібності, психічний та психологічний стан.

Також Наталія Серебреннікова повідомляє, що необхідною умовою для всіх кандидатів є заповнення електронної декларації про доходи.

Після успішного проходження всіх етапів перевірки та  професійно-орієнтаційної підготовки кандидат займає посаду інспектора сектору реагування патрульної поліції з заробітною платою 7700 грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар