У Кропивницькому тимчасово подадуть воду на 4 мікрорайони

Сьогодні, о 17:00, на мікрорайони Шкільний, Стару Балашівку, Олексіївку та частину Новомиколаївки тимчасово подадуть воду.

Про це сьогодні, 3 червня, під час апаратної наради повідомила директор міського ВКГ Валентина Давидчук пишуть на сайті міськради.

Валентина Давидчук звернула увагу, що чотири мікрорайони Кропивницького забезпечені водопостачанням з місцевих джерел: Кущівка, Масляниківка, Арнаутове та селище Гірниче.

“Після 17.00, сьогодні ми відключимо селище, щоб спрямувати воду до Шкільного мікрорайону та Олексіївки, люди зможуть поповнити свої запаси, – відзначила Валентина Давидчук. – Крім того за рахунок свердловин сьогодні ввечері подадуть воду на Стару Балашівку і частину Новомиколаївки“.

На підвезенні води мешканцям Кропивницького у мікрорайони міста задіяно 12 спеціальних автомобілів, ще чотири, у якості технічної допомоги від Світловодська та Знам’янки, очікуються по обіді.

За інформацією керівника міськводоканалу, до обіду вся техніка була задіяна на забезпеченні водою закладів охорони здоров’я, дитячих садочків, пекарень. У пообідній час машини вирушать мікрорайонами у місця роздачі води, відповідно до графіку.

Загалом, вода почала заповнювати водогін «Дніпро-Кіровоград» і вже дісталася Олександрії. – повідомила директор ВКГ. – У Кропивницькому, як і розраховували, чекають на воду 4 липня, близько 22.00. Проте це не означає, що відразу вода з’явиться у кранах кропивничан. Мають заповнитися резервуари, а на цей час водопостачання в обласному центрі буде здійснюватися за графіками. У штатному режимі вода подаватиметься зранку 8 липня.

Нагадаємо, 1 липня ввечері у Кропивницькому, Світловодську, Олександрії та Знам’янці було припинено постачання води. Внаслідок крадіжки кутника з опори напругою 150 кВ у м. Світловодську впала електроопора, яка живить насосні станції 1 і 2 підйому водогону ” Дніпро-Кіровоград”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар