На Кіровоградщині три сім’ї загиблих учасників АТО досі не отримали житло

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У 2017 році на території Кіровоградської області три сім’ї  загиблих учасників антитерористичної операції не можуть скористатися програмою забезпечення житлом.

Про це сьогодні, 3 червня, під час апаратної наради розповів директор департаменту соціального захисту населення Олександр Догаров, повідомляє кореспондент Першої електронної.

“Фінансування для військових здійснюється з усіх можливих бюджетів – починаючи з державного, закінчуючи сільськими. У 2016 році замість пропозицій житла на вторинному ринку сім’ям надають фінансову компенсацію. Зараз із 16 сімей учасників АТО, 13 вже змогли придбати власне житло. Наразі існує проблема з сім’ями у Компаніївському, Новомиргородському та Гайворонському районах. Закликаю місцевих чиновників зустрітися з цими людьми і з’ясувати проблему, а також донести до них, що у разі невикористання, кошти повернуть до держбюджету”.

За словами Олександра Догарова, в області зареєстровано 9486 учасників бойових дій у зоні АТО. Із них 154 – люди з інвалідністю, 314 – члени сімей загиблих, 17 – мають статус учасника війни.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар