У Кропивницькому відбудеться акція на підтримку полонених військовослужбовців

Ілюстрація: YouTube

28 червня, о 9:00, на Площі Героїв Майдану у Кропивницькому відбудеться всеукраїнська акція “Забуття гірше зради”. Метою заходу є демонстрація нашим захисникам, які знаходяться у ворожому полоні, що тут їх підтримують і чекають на їх повернення додому.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише кропивницька волонтерка Оксана Червоная.

“Усі люди є вільні і рівні у своїй гідності та правах. Права і свободи людини є невідчужуванними і непорушними”, “Кожна людина має право на свободу та особисту недоторканість”, “Кожна людина має невід”ємне право на життя”, “Кожен має праву на повагу до його гідності”- всі ці гарні гасла прописані в головному документі нашої країни- Конституції України.

То чому тоді наші кадрові військові, спецпризначенці 3 ОПСпП Сергій Глондар та Олександр Коріньков третій рік у полоні? Чому у полоні ще десятки наших захисників, які теж не мають статусу “військовополонений”, а вважаються заручниками. Чому не працює мінський формат і за цей рік не звільнили жодного полоненого…

Сині і жовті повітряні кульки полетять 28 червня в небо, як символ віри, надії та підтримки.

Приходьте, бо ЗАБУТТЯ ГІРШЕ ЗРАДИ”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, що 11 травня, на площі Героїв Майдану у Кропивницькому близько двох десятків містян запустили у небо палаючі ліхтарики на знак підтримки військовослужбовців, які знаходяться у полоні бойовиків.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар