“Нові тролейбусні маршрути” у Кропивницькому не зібрали 450 підписів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Перша електронна раніше повідомляла, що в Єдиній системі електронних петицій зареєстровано звернення з проханням запровадити нові тролейбусні лінії у Кропивницькому. Сьогодні дедлайн збору підписів під цією петицію, а підтримали її тільки 54 особи з 450 необхідних.

Нагадаємо, у зверненні йдеться про запровадження семи нових тролейбусних маршрутів.

Текст петиції подано без редакції:

“Добрий день!
В нашому місті слабо розвинуті маршрути електротранспорту, але це є екологічний транспорт, тому доцільно розвивати нові тролейбусні лінії. Є проект про оновлення тролейбусної системи, в якому пропонують 7 нових маршрутів, також я вважаю доцільним провести лінії по вулицях Слободянюка, Степняка-Кравчинського, Райцентр, Аерофлотська, пр. Інженерів до 101-го мікрорайону, тому що це є індустріальний район нашого міста. Також цікавий маршрут на селище Гірниче та район Кущівка.
Зверніть будь ласка увагу на запропоновану петицію!”

Автор:

Дата початку збору підписів:

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 26 червня петицію підписали 54 особи з 450 необхідних.

Відповідно до порядку, петиції, які не набрали потрібної кількості підписів, будуть розглядатися як звичайне звернення містянина.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар