У Світловодську одночасно відбудуться два Чемпіонати України з туризму

Фото: Twitter

Із 8 по 14 липня 2017 року на Світловодщину завітають 350 юних туристів з усіх регіонів України, щоб взяти участь у 46-му Чемпіонаті України серед юнаків з пішохідного туризму та 5-му Чемпіонаті України серед юнаків з велосипедного туризму.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт обласного центру туризму.

Змагання проводяться з метою популяризації та розвитку туристсько-спортивного напрямку позашкільної роботи у навчальних закладах Кіровоградської області та України, як дієвого засобу виховання учнівської молоді, пропагування різноманітних форм і засобів здорового способу життя.

Основними завданнями Змагань є підвищення рівня туристсько-спортивної майстерності юних туристів України та Кіровоградщини.

До участі в Чемпіонаті допускаються по одній команді від областей та міста Києва. Це юні туристи 2000 – 2002 років народження.

Змагання Чемпіонату України серед юнаків з пішохідного туризму проходитимуть на дистанціях 4-го класу. До програми Чемпіонату включені видовищні змагання на дистанціях: «Смуга перешкод» (командні змагання); «Смуга перешкод» (змагання зв’язок); «Крос-похід» (командні змагання). До програми Чемпіонату України серед юнаків з велосипедного туризму включені змагання на дистанціях: «Комплексна дистанція» (дистанції «Фігурне водіння велосипеду», «Тріал», «Велокрос», особисто-командні змагання); «Велоралі» (командні змагання). Організатори запрошують мешканців м. Світловодська та Світловодського району переглянути Змагання юних туристів.

Учасники змагань будуть розміщенні у наметовому містечку на території Світловодської загальноосвітньої санаторної школи – інтернату І-ІІ ступенів №2 (м. Світловодськ, вул. Богуна, 24). Змагання проходитимуть на території парку ім. Т.Г.Шевченка та на велосипедних трасах прокладених території Світловодського району.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар