Казкові карети, байкери та Джеймс Бонд: як у Світловодську відбувся “Парад колясок-2017”

Фото: svetlovodsk.com.ua

10 червня у Світловодську в тінистому сквері поблизу Палацу культури відбулося чудове родинне свято — “Парад колясок-2017”, який вже третій рік поспіль активна молодь проводить для мешканців нашого міста.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт “Світловодськ”.

Щодо учасників, молоді світловодські родини вкотре вразили глядачів та членів журі своєю винахідливістю й креативністю. Батьки за допомогою своїх рідних створили з візочків малюків оригінальні транспортні засоби. Ми побачили казкові карети, ніжний рожевий капкейк з трояндами, яскраву божу корівку з родиною комах, Алісу в країні чудес, справжнього Джеймса Бонда, білосніжну лелеку. Доросліші діти в образах веселого діджея, огородника, крутої байкерші долучилися до параду на велосипедах, а Сергій Михайленко презентував, створений за кілька хвилин, образ брутального Купідона.

«Парад колясок-2017»: світловодці вразили креативними ідеями

За розвагами час промайнув дуже швидко і настав час нагороджень. За словами членів журі, дуже складно було визначити найкращих, адже кожен з учасників доклав до створення образу частинку своєї душі. Перш за все вони звертали увагу на складність виготовлення, креативність, оригінальне представлення, участь членів сім’ї та музичний супровід.

Отже, перше місце здобули Таміла та Павло Рябоконі, які створили для своїх 1,5-річних донечок-принцес Аріни та Мілани дивовижну казкову карету, запряжену гнідими конями. У подарунок вони отримали диплом, торт від ресторану “Камелот”, подарунки від магазину “МастерТекс” та коляску з цукерок від Ксенії Бондаренко (дипломи, подарунки від вищевказаного спонсора та “солодкі” авторські візочки отримали усі призери).

“Ми дуже задоволені результатом, навіть не очікували, що переможемо. Готувалися до образу кілька вечорів. Нам допомагали Аліна і Максим Користелі, а також родина Ківенків. Це свято — неймовірне! Тут завжди панує позитивна і радісна атмосфера. Наступного року знову візьмемо участь — приготуємо цікавий сюрприз”, — сказала Таміла.

«Парад колясок-2017»: світловодці вразили креативними ідеями
1 місце

Друге місце дісталося минулорічним переможцям — родині Бондаревих з фантастичним транспортним засобом для донечки Варвари у вигляді білосніжного лелеки з розправленими крилами. Крім вищевказаних призів родині вручили ще подарунковий сертифікат на відвідування піцерії “Челентано”.

Як на розповіла мама Лариса, ідея створити лелеку виникла не випадково, адже саме цей птах приносить діточок у родини. Над втіленням задуму працювали разом з чоловіком Андрієм, сином Кирилом та бабусями.

«Парад колясок-2017»: світловодці вразили креативними ідеями
2 місце

За креативність представлення, незвичну для дитини роль та оригінальний музичний супровід третє місце заслужено віддали Марині Ільченко та її сину Давиду — маленькому Джеймсу Бонду, який сидів за кермом усім відомого автомобіля “Aston Martin”. Подарунковий сертифікат на відвідування кав’ярні “Ласкава” вручили щасливій родині.

«Парад колясок-2017»: світловодці вразили креативними ідеями
3 місце

Слід відзначити, що дипломи та призи від спонсорів отримали усі без винятку конкурсанти у найрізноманітніших номінаціях, з-поміж них: “Маленькі українці” “Найкреативніший тато”, “Найкраща підтримка”, “Допомога рідних”, “Найпрацьовитіша матуся” тощо. А фото від організаторів стане для учасників цьогорічного параду колясок приємним нагадуванням про ще одну яскраву сторінку їх сімейного відпочинку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар