У Кропивницькому полагодять небезпечний світлофор на вул. Михайлівській

фото: Lyudmila Volodina у Фейсбук

Небезпечний світлофор на перетині вул. Михайлівської та бульв. Студентського у Кропивницькому, який облаштували цього року, приведуть до ладу комунальники. Металеві листи біля підніжжя світлофора, які становили небезпеку для перехожих, обріжуть і загнуть гострі краї.

Про це журналісту Першої електронної газети повідомили начальник ГУ ЖКГ Віктор Кухаренко та директор кропивницької філії ДП УМВС України “Інформ-ресурси” в Кіровоградській області Олександр Шумейко.

Річ у тім, що нещодавно облаштований світлофор становив величезну небезпеку для пішоходів через неналежно облаштоване підніжжя конструкції. Об металевий каркас бетонної підніжки світлофора, який облаштували неналежним чином, можна було серйозно пошкодити ноги.

“Чому так? Начебто гарна справа – світлофори, але чому їх встановили так, що вони становлять загрозу життю? Можна не просто розрубати шкіру, а й отримати черепно-мозкову травму!”, – обурилася у своїй публікації в соцмережі Фейсбук Людмила Володіна.

Світлини, які Людмила Володіна виклала у соцмережі, журналіст Першої електронної газети продемонстрував заступнику міського голови Олександру Мосіну, і той розпорядився усунути цей недолік.

Віктор Кухаренко та Олександр Шумейко розповіли, що підрядник чомусь не завершив частину своєї роботи. Вони запевнили, що сьогодні ж матимуть розмову з виконавцеи робіт і вимагатимуть від нього належним чином облаштувати підніжжя світлофора.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар