Прем’єр-міністр України перевірить ремонт траси Знам’янка-Луганськ-Ізварине

Завтра, 19 червня, на Кіровоградщину з робочою поїздкою приїде прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Він проінспектує хід виконання ремонтних робіт автомобільної дороги державного значення М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине. Виконувати роботи на цих ділянках почали ще рік тому і до кінця червня їх мають повністю завершити.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на прес-службу Кіровоградської ОДА.

Нагадаємо, що перед квітнем приїздом Володимира Гройсмана, у Кропивницькому наводили “марафет” і звільнили від припаркованих машин узбіччя центральних вулиць. Прем’єр-міністр засудив явище термінового наведення порядків у Кропивницькому, приурочене до його приїзду і назвав це “закорєнєлою совєтчиною”.

13 квітня, на початку селекторної наради у Кропивницькому, Володимир Гройсман, заявив, що видаватиме зарплати керівникам регіонів наліпками, якщо не буде діяти програма забезпечення українців безкоштовними ліками. Крім того, прем’єр-міністр наголосив, що чиновники у регіонах мають звертати особливу увагу на контроль за якістю ремонт доріг.

Також Володимир Гройсман зустрівся зі студентами факультету Донецького національного медичного університету ім. М.Горького. Він розповів майбутнім лікарям про елементи, з яких складається реформа галузі, а також про інші плани Уряду по реформуванню.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар