У селищі Новому встановили дитячий майданчик

Ще один дитячий майданчик стане улюбленим місцем відпочинку дітвори селища Нового у Кропивницькому. Учора, 15 червня, на його відкриття зібралися і юні і дорослі новенці.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на офіційний сайт КМР.

Порадіти разом із дітьми, привітати їх із літніми канікулами на відкриття майданчика завітали заступник міського голови Наталія Дзюба, селищний голова Сергій Денисенко, депутат міської ради Валентина Яремчук, начальник відділу сім’ї та молоді Людмила Дорохіна.

“Це вже дванадцятий дитячий майданчик, який ми встановлюємо у мікрорайонах міста з ініціативи депутатів міської ради на округах, – відзначила у своєму вітальному слові Наталія Дзюба. – Всього за літо буде встановлено 35 таких чудових куточків відпочинку для дітей. Кошти на їх облаштування, а в подальшому і обслуговування, передбачені відповідною програмою з міського бюджету”.

Наталія Дзюба передала новенській дітворі вітання від міського голови Андрія Райковича з початком їх улюбленої пори року – літа і побажала за час канікул добре відпочити та набратися сил – вони знадобляться у новому навчальному році.

Сергій Денисенко запевнив усіх учасників свята, що благоустрій дитячих зон відпочинку у селищі буде продовжуватися і надалі, а навколо встановленої конструкції з’являтимуться нові каруселі, гойдалки та атракціони.

І батьки і діти не приховували радості. Мешканець селища Костянтин Пільник, щасливий дідусь чотирьох онуків, подякував за турботу про дітей – тепер маємо де посидіти, відпочити, поки малюки налазяться і настрибаються досхочу.

А радісний святковий настрій на новому майданчику створили сьогодні юні талановиті актори селищного центру дитячої та юнацької творчості «Центр-Юність» на чолі із його директором Віктором Савицьким.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар