Податківці та митники Кіровоградщини перевіряють своїх працівників

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Впродовж січня-травня 2017 року співробітниками відділу внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Кіровоградській області проведено 190 профілактичних заходів (лекцій, виступів, бесід) в структурних підрозділах ГУ ДФС у Кіровоградській області щодо недопущення корупційних дій та порушень законодавства України у сфері службової діяльності. Крім того, проводяться перевірки посадових осіб податкової та митної служби у Кіровоградській області.

Як повідомили Першій електронній у ГУ ДФС у Кіровоградській області, в органах ДФС на Кіровоградщині тривають профілактичні заходи щодо недопущення корупційних дій.

З початку року проведено 31 перевірку відносно посадових осіб податкової та митної служби у Кіровоградській області, за наслідками яких внесено 8 подання про притягнення винних осіб до відповідальності, усунення причин та умов, що сприяли вчиненню порушень.

До правоохоронних органів направлено 4 матеріали перевірок та зареєстровано 5 кримінальних проваджень у сфері службової діяльності.

Відділом внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Кіровоградській області за січень – травень ц.р. отримано 20 відомостей про порушення митного законодавства, за результатами перевірок яких було розпочате кримінальне провадження та складено протоколи.

За участю співробітників відділу внутрішньої безпеки викрито факти порушень чинного законодавства суб’єктами господарювання, внаслідок чого до державного бюджету донараховано 259тис.грн. у податковій сфері та митній сфері у розмірі 1327,4тис.гривень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар