“КримСОС” запрошує Кіровоградщину до участі у боротьбі за гранти

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

КримСОС і Агентство ООН у справах біженців продовжують грантову програму підтримки ініціатив переселенців. Програма покликана допомогти волонтерським ініціативам переселенців в самостійному вирішенні їх проблем, захисту їх прав і свобод на новому місці проживання.  

Про це Першій електронній повідомили у ГО “КримСОС”.

Також ми приймаємо до розгляду спільні проекти до яких залучені як переселенці, так і місцеві жителі, що допоможе розвити громаду у цілому, не виокремлюючи  категорій населення.

ХТО МОЖЕ ПОДАТИ ЗАЯВКУ?

• група/організація/ініціатива, що має чітко організовану структуру і складається мінімум з трьох осіб, з яких мінімум двоє є переселенцями (не менше 50% групи повинні бути переселенцями);
• група/організація/ініціатива, що активно працює в сфері захисту прав внутрішньо переміщених осіб.

НАПРЯМОК ПРОЕКТІВ

– інтеграція і побудова діалогу між переселенцями та місцевими громадами;
– захист прав переселенців;
– зміцнення ініціатив та спільнот внутрішньо переміщених осіб (ВПО);
– надання підтримки жінкам та вирішення проблеми гендерно-обумовленого насильства, а також захист людей з особливими потребами та інших соціально незахищених груп населення;
– поліпшення/створення інфраструктурних соціальних об’єктів для спільного користування ВПО і місцевими громадами.

ОСНОВНІ УМОВИ:

• бюджет проекту до 25 000 грн;
• проект носить некомерційний, неполітичний і недискримінаційний характер;
• проект спрямований на вирішення викликів/проблем різного характеру, з якими стикаються внутрішньо переміщені особи;
• кількість прямих/непрямих бенефіціарів допомоги, отриманої в результаті реалізації проекту;
• географія: м. Київ, Київська, Тернопільська, Івано-Франківська, Закарпатська, Львівська, Чернівецька, Волинська, Рівненська, Херсонська, Кіровоградська, Житомирська, Вінницька, Хмельницька, Чернігівська, Сумська, Полтавська, Черкаська області;
• довгостроковість результату проекту;
• оплата товару/послуги повинна бути проведена до 10 грудня 2017 року;
• співпраця з владою та іншими громадськими організаціями/ініціативними групами, на місцевому/національному рівнях
• термін реалізації проекту – до кінця 2017 року.

УВАГА: дана програма не спрямована на поліпшення житлових умов і гуманітарної ситуації конкретної сім’ї, на закупівлю продовольчих та непродовольчих товарів, призначених для гуманітарної допомоги переселенцям, а також на покриття адміністративних витрат і заробітної плати учасників проекту. Також допомога не надається у вигляді готівкових коштів.
Для участі у грантовій програмі необхідно заповнити заявку та надіслати її на e-mail: community@krymsos.com. Заявки приймаються щомісяця з 1 до 15 числа до 15 грудня 2017 року.

Для довідок пишіть на e-mail:community@krymsos.com або телефонуйте: (095) 031-53-97, (063) 073-16-19, (096) 684-88-47 (понеділок – п’ятниця 10:00 до 19:00).

У 2016 році КримСОС працював з 73-ма громадами ВПО в 44 містах і селищах України. Разом вдалося згуртувати спільноти внутрішньо переміщених осіб з місцевими жителями, мотивувати їх до змін у своєму місті та залучити місцеву владу до надання їм підтримки. Дивіться приклади роботи з громадами ТУТ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар