У Кропивницькому завершилися Всеукраїнські військово-патріотичні ігри «Сокіл»

Юні патріоти протягом п’яти днів змагалися за право бути кращими стрільцями, слідопитами та рятівниками, демонстрували вміння надавати невідкладну медичну допомогу, долали туристичну смугу перешкод, випробовували себе у спортивному орієнтуванні, та облаштовували місця для відпочинку і ночівлі в умовах природного середовища.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт ОДА.

За найбільшою кількістю балів у загальному заліку перемогла команда з Кропивницького (1 місце). Юні активісти з Новоархангельського району здобули 2 місце, команда з Маловисківського району посіла 3 місце.

Заступник голови ОДА Сергій Коваленко привітав команди-переможниці, та подякував усім учасникам гри за їхню наполегливість, командних дух і стремління до перемоги. – Ми зробимо все необхідне, аби у наступному році гра «Сокіл» («Джура») пройшла ще на більш високому рівні, і у вас від неї залишилися найкращі спогади, – відзначив посадовець.

Нагадаємо, що з 8 по 12 червня на базі зазначеного навчального закладу проходили змагання у різних видах військово-патріотичних і туристичних змагань. Загалом, у них взяли участь представники 29 команд з усієї області, у кількості 250 хлопців та дівчат віком до 17 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар