У Кропивницькому оголосили набір у патрульну поліцію

Управління Патрульної поліції у Кропивницькому оголосило конкурс на заміщення 94 вакантних посад. Особам, які прийдуть працювати обіцяють зарплату від 8 тисяч гривень та низку пільгових послуг.

Про це сьогодні, 12 червня, під час брифінгу розповів начальник Патрульної поліції Кропивницького Антон Цюцюра, повідомляє Перша електронна.

За його словами, конкурс на заміщення 94 вакантних посад триватиме з 12 червня до 1 липня 2017 року.

Взяти участь у конкурсі може будь-який громадянин України у віці від 20 до 35 років з повною середньою освітою та наявністю водійського посвідчення категорії В.

Подати заявку можна на сайті patrol.police.gov.ua. Після цього кандидати повинні будуть пройти тестування, медобстеження, здати фізичні нормативи і на заключному етапі співбесіду.

“Одними з переваг роботи у патрульній поліції є висока зарплатня, безоплатне обслуговування поліцейського та членів його сім’ї у закладах охорони здоров’я МВС та можливість отримати вищу освіту”, зазначив Антон Цюцюра.

Довідкову інформацією можна отримати за телефоном: 044 390 65 00.

Адреса розташування поліцейської комісії №17 Департаменту патрульної поліції: 25030 м. Кропивницький, вул. Юрія Бутусова 22Б.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар