У кропивницькому педуніверситеті тиждень гостювали польські студенти

Із 17 по 24 травня ЦДПУ ім. Володимира Винниченка вперше за програмою короткочасного академічного обміну приймав професора Юзефа Шиманські та студентів Поморської академії (Слупськ, Польща).

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт ЦДПУ.

Протягом тижня студенти Поморської академії відвідували лекції та семінари провідних викладачів факультету історії та права та факультету іноземних мов. Мовний бар’єр не завадив їм отримати знання на семінарах з публічного мовлення, історії слов’янських народів та геополітики, відвідати цікаві лекції з історії України. За словами польських студентів, заняття у нашому університеті були надзвичайно цікавими й інформативними, незважаючи на те, що деякі предмети вони не вивчають у своїй академії.

22 травня гості з Польщі взяли участь у круглому столі, на якому обговорювалися питання, пов’язані з релігією та політикою Європейських країн.

У вільний від навчання час на гостей чекала культурна програма: відвідування Археологічного музею ім. Н. Бокій, екскурсія містом, участь у культурно-розважальному заході «Ніч у музеї».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар