Найбільше штрафів спецінспекція Кропивницького виписала за несвоєчасне прибирання сміття

Спецінспекція Кропивницького впродовж травня склала 181 протокол про адміністративні порушення та оголосила 407 попереджень. Найпоширенішими порушеннями стали несвоєчасне прибирання сміття та покіс трави. За них склали 30 та 24 протоколи, відповідно.

Про це розповів начальник спецінспеції Андрій Максюта.

Окрім того, у переліку найпоширеніших порушень керівник спецінспекції назвав захаращення території – 19, розміщення оголошень на опрах електропередач – 12, відсутність урн біля торгівельних закладів – 10, викидання сміття у недозволеному місці, утворення сміттєзвалищ – 10, механічне пошкодження зелених насаджень – 7, відсутність кришок люків на колодязях – 7 тощо. Крім того, спеціалісти інспекції слідкують за законністю і станом розміщеної реклами, відновленням асфальтування після ремонту комунікацій, незаконними торгівлею, будівництвом, розриттям дорожнього полотна.

“Чистота і законність – головні пріоритети, які ми визначили у своїй роботі, – наголосив Андрій Максюта. – Є правила благоустрою міста, і їх необхідно неухильно виконувати. Ми однаково прискіпливі у цьому питанні до всіх порушників, які б посади вони не займали, до яких би партій не належали. Закон один для всіх”.

Начальник спецінспекцій також попередив, що його служба не буде стояти осторонь, якщо хтось із міських чиновників проявлятиме бездіяльність.

Нагадаємо, що а ім’я міського голови Кропивницького Андрія Райковича направлено лист з вимогою сприяти демонтажу клінбоксів, які систематично утримуються у неналежному стані.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар