У Кропивницькому відкриється “Літня школа-2017”

Ілюстрація: prostir.ua

6 червня, об 11:00, в залі №19 Кропивницького інженерного коледжу Центральноукраїнського національного технічного університету відбудеться урочисте відкриття «Літньої школи – 2017». Школа виконуватиме роль додаткової позаурочної форми роботи зі школярами, в основі якої – створення мотиваційного середовища для формування свідомого ставлення молоді до вибору майбутньої професії, реалізації свого покликання у житті, можливостей та талантів.

Програма роботи Літньої школи окрім занять професійного спрямування передбачає і поглиблене вивчення англійської мови, що сприятиме формуванню у підлітків мотивації щодо вивчення англійської мови за професійним спрямуванням.

30 восьмикласників міста Кропивницького стануть слухачами Літньої школи і готуватимуться до вільного професійного самовизначення, правильного вибору професії під час творчої пізнавальної діяльності.

У 2013-2014 навчальному році, з ініціативи директора Кіровоградського машинобудівного коледжу Кіровоградського національного технічного університету та за підтримки керівництва міста й області, стало можливим залучення учнів шкіл Кіровограда до знайомства з цікавими професіями галузі машинобудування. Реалізувалася дана ініціатива у проекті «Літня школа». Його учасники – восьмикласники – на базі машинобудівного коледжу знайомилися з особливостями вищої інженерної (технічної, економічної) освіти через практичну, творчу та ігрову діяльність.

Організатори ставили перед собою мету створити для молоді школу нового формату з інтерактивними формами роботи, які передбачають дієвий підхід до професійного самовизначення, сприяють розумінню учнями зв’язку вибору професії із загальною проблемою прискорення соціально-економічного розвитку країни, формуванню життєво необхідної загальної компетентності підлітків.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар