Поліцейські Кіровоградщини привітали малят із дитячого будинку

За дорученням очільника поліції Кіровоградщини Сергія Кондрашенка діток з підшефного дитячого будинку відвідали заступник керівника обласного главку Дмитро Ткачонок та його колеги – очільник Управління захисту економіки в області ДЗЕ Національної поліції України Володимир Духно і керівник поліції охорони Володимир Луньов. Поліцейські прийшли до дітей зі смачними та потрібними подарунками.

Про це повідомляє Перша електронна за інформацією Сектору комунікації поліції Кіровоградської області.

Поважних гостей з поліції як завжди з нетерпінням чекала малеча. Вже за кілька років склалася така традиція – на усі свята, а іноді і зовсім без особливого приводу, поліцейські відвідують малят із Будинку дитини – адже взяли шефство над цим закладом і його мешканцями.

Враховуючи офіційний «привід» для подарунків, Дмитро Ткачонок від усіх присутніх передав закладу холодильне обладнання для зберігання молочних продуктів, в якому нині була нагальна потреба.

Крім вирішених побутових питань, поліцейські, звичайно ж, виконали і основну та важливу місію – принесли у велику дитячу родину справжнє свято. Із задоволенням подивилися чудовий і зворушливий концерт, до якого малюки разом із вихователями сумлінно готувалися та неймовірно порадували ним гостей. А шефи, у свою чергу, пригощали дітей гостинцями. Цукерками та печивом малята почали смакувати на місці.

“Дуже важливо пам’ятати усім дорослим, що подарувати дитині свято, під силу кожному з нас. Тому будемо продовжувати робити те, що повинні – піклуватися про цих маленьких людей, адже вони неабияк потребують тепла, уваги і любові, – зазначив Дмитро Ткачонок.

Наприкінці візиту поліцейські оглянули дитячі майданчики закладу та «провідали» поні, якого у минулому році подарували вихованцям Будинку дитини.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар