На Кіровоградщини спритники за сім заходів викрали зі складу 850 кг соняшникового насіння

На Кіровоградщині поліцейські викрили зловмисників, які викрали зі складу близько 850 кг насіння соняшника зі складу.

Про це повідомляє Перша електронна за матеріалами Бобринецького відділення Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області.

Ними виявилися двоє жителів Бобринецького району, 32 та 35 років. На рахунку чоловіків 7 епізодів злочинної діяльності. За вчинене підозрюваним загрожує покарання – до 6 років ув’язнення.

Минулого тижня до відділення поліції звернувся мешканець одного з сіл із повідомленням про крадіжку соняшника зі складу.

«У ході досудового розслідування правоохоронці встановили причетність до злочину двох мешканців району. У нічний час чоловіки приїздили до приміщення, розташованого на околиці населеного пункту. Пошкодивши вхідні ворота, проникали всередину будівлі та набирали у порожні мішки насіння. За сім разів зловмисникам вдалося викрасти зі складу близько 850 кг соняшника. На реалізації чужого майна злодії «заробили» понад 6 тисяч гривень, які розділили між собою», – розповів начальник Бобринецького відділення поліції Валерій Григорчук.

У даний час особам оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар