За невчасний ремонт доріг у дворах Кропивницького облавтодор може втратити договір

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кропивницькому затягується ремонт прибудинкових територій. Якщо підприємство “Кіровоградський облавтодор” не розпочне вчасно роботи, з ним розірвуть договори.


Про це під час апаратної наради повідомив заступник міського голови Олександр Мосін, передає кореспондент Першої електронної.

Зокрема Олександр Мосін повідомив, що цього тижня мають розпочатися ремонти прибудинкових територій по вул. Тельнова, 12,13 і 14.

“Є угода з облавтодором. Якщо вони вчасно не почнуть роботи, треба розривати договори. Ми втрачаємо дорогоцінний час”, – наголосив він.

Начальник головного управління ЖКГ міської ради Віктор Кухаренко розповів, що на сьогодні близько 8 об’єктів у житлових дворах виконано – по вул. Соборній, Героїв України, Академіка Тамма, тощо. Ще 10 об’єктів перебуває в роботі.

За словами Віктора Кухаренка, торги у системі Prozorro на виконання ремонту тривають по вул. Одеська, Шкільна, Варшавська. Сьогодні буде оголошено ще низка торгів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар