У Кропивницькому “Велодень” відзначили масовим заїздом

фото з Фейсбуку Світлани Дубини

Понад триста кропивничан долучились до “Велодня”, що проходить у Кропивницькому вдев’яте. Велодень відзначили загальноміським заїздом та спортивними заходами, інформує УНН-Центр.

Відзначення цьогорічного “Велодня” розпочали на вулиці Волкова. Звідти велолюбителі рушили колоною магістральними вулицями Героїв України, Євгена Тельнова, Соборна, Велика Перспективна, Шевченка, проспект Винниченка, завершивши заїзд на Козачому острові. Загальна дистанція велозаїзду склала близько 15 км із зупинкою біля будівлі міськради Кропивницького та біля педуніверситету, де до заїзду приєднались студенти й викладачі.

“Цього року ми обрали такий маршрут, бо він максимально зручний і не мав важких підйомів. Останнє для нас важливо, адже у велозаїзді беруть участь маленькі діти. Минулоріч ми фінішували у парку Перемоги, цього року обрали Козачий острів, адже це місце, куди містяни можуть прийти навіть без велосипедів і відпочити з нами”, — розповів розповів співорганізатор Велодня, президент місцевого клубу велолюбителів “Там-Де-Ми” Сергій Ларшин.

На Козачому острові після фінішу для учасників велозаїзду організували спортивно-масові змагання й естафети, а також розважальну програму. У парку також діяла виставка фотографій веолюбителів, а також торгівельні ятки.

“Я вперше долучився до велозаїзду. Дізнався про нього із соцмереж, вирішив не сидіти вдома, а виїхати покататись. Я частіше вечорами на велосипедом катаюсь. Ідея із флешмобом сьогодні дуже сподобалась, але хотілося б, щоб більше учасників було сьогодні. Так було би крутіше”, — поділився враження 15-річний учасник Велодня Максим Пилипець.

фото з Фейсбуку Світлани Дубини

Поширити:

Залишити коментар:

коментар