У Кропивницькому на ярмарку зібрали понад 2 тис. грн на лікування сину волонтерки

Юлія Мартинюк зі своїм сином Володимиром

Учора, 27 травня, у сквері Покровському відбулося свято до Дня захисту дітей, благодійний розпродаж та ярмарка від місцевих товаровиробників. Під час заходу зібрали 2112 гривень на лікування 7-річного сина кропивницької волонтерки Юлії Мартинюк Володимира.

Про це повідомляє прес-служба фракції “Рідне місто” у міськраді Кропивницького.

Під час ярмарку на гостей чекали виступи талановитих дітей, учнів з педагогами Кіровоградської обласної федерації брейк-дансу, а також розважальна програма для дітей.

Для мешканців мікрорайону влаштували розпродаж товарів від місцевих товаровиробників зі знижками, а також діяв благодійний ярмарок, на якому продавалися іграшки, поробки, малюнки та хенд-мейд.

Під час заходу було зібрано 2112 гривень на лікування 7-річного Володимира Мартинюка. Гроші передали мамі хлопчика кропивницькій волонтерці Юлії Мартинюк.

Нагадаємо, маленький Володимир має вроджені вади – діастрофічна дисплазія, артрогрипоз, двостороння вроджена клишоногість, двосторонній вроджений вивих стегон. Через це хлопчик має змогу пересуватися лише на колінах, адже у нього не розгибаються ніжки.

Мати Володимира Юлія Мартинюк з 2014 року займається волонтерською діяльністю – допомагає українським військовим, які захищають нашу незалежність та суверенітет на сході України. Не дивлячись на важку вроджену недугу сина, Юлія і зараз активно допомагає нашим воїнам у складі волонтерської організації “Серця матерів Кіровоградщини”. У лютому 2016 року вона була удостоєна відзнаки “За жертовність та любов до України” від Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета.

12646649_1102278033125095_7844538974359343824_o

Від самого народження сина вона веде боротьбу за його здоров’я.

Досягнувши значного прогресу в лікуванні синочка, Юлія не зупинилася, і продовжувала пошук методів, які б допомогли Вовчику. В Ізраїлі вона знайшла лікаря, який взявся за цей складний випадок, дав гарантію що хлопчик буде ходити сам, не ідеально, але ходити.

Питання залишилося за коштами. На операцію та реабілітацію Вовчика загалом було потрібно понад 75 тисяч доларів США. Минулого року, завдяки небайдужим людям, було зібрано потрібну на операцію суму. Але на життево важливий для відновлення дитини курс реабілітаціі грошей не вистачає.

Усі бажаючі допомогти мають змогу перерахувати кошти на картку мами.

Реквізити для допомоги: Картка Приватбанку 5168757222698088 Мартинюк Юлія Федорівна, тел. (098) 383-85-48.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар