Кропивницькі першачки завітали у гості до чотирилапих поліцейських

На екскурсії у кінологічному центрі Нацполіції області побували першачки із загальноосвітньої школи І ст. «Мрія» та учні 2-3 класів навчально-виховного об’єднання № 35, що у Кропивницькому.

Про діяльність підрозділу та, зокрема завдання щодо участі у розкритті злочинів і забезпеченні охорони публічного порядку розповів начальник центру Артем Матвєєв, повідомляють у Секторі комунікації поліції Кіровоградської області.

Упродовж зустрічі кінологи разом із чотирилапими вихованцями продемонстрували дітям, як службові собаки виконують команди, долають смугу перешкод, «затримують» небезпечних зловмисників та шукають заборонені предмети.

Школярі з величезною цікавістю та захватом слідкували за кожним рухом тварин, за злагодженою роботою «у парі» вихованців та їх наставників. Вправні трюки малеча нагороджувала оплесками і схвальними відгуками.

Після завершення показових виступів, хлопчики та дівчатка мали можливість погладити службових собак і сфотографуватися з ними на згадку.

Усі без винятку маленькі гості були враженні вміннями вихованців особливого поліцейського підрозділу, а дехто з дітей навіть виявив бажання у майбутньому стати кінологом.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

2 коментаря до Кропивницькі першачки завітали у гості до чотирилапих поліцейських

  1. На втором фото снизу, девочка очень мужественная, ей собака порвала джинсы на коленке но она не подает виду и мужественно сдерживает слёзы. Горжусь такими сильными земляками.

Коментарі заборонені.