Скільки учасників АТО пролікувалися у Кропивницькому в рамках міської програми

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© centrato.dp.gov.ua
Понад півтисячі учасників АТО з Кропивницького та членів їх родин отримали медичну допомогу у І кварталі 2017 року.

Повідомляє Перша електронна з посиланням на Управління охорони здоров’я КМР.
Лікувально-профілактичні заклади комунальної власності міста відповідно до своїх функцій надають медичну допомогу учасникам антитерористичної операції, які звільнені в запас (демобілізовані), пораненим учасникам АТО та сім’ям  загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції в повному обсязі виключно за рахунок коштів місцевого бюджету, передбачених міською Комплексною Програмою підтримки учасників антитерористичної операції в східних областях України та членів їх сімей – жителів міста Кропивницького.
Протягом І кварталу 2017 року в лікувально-профілактичних закладах комунальної власності міста було надано стаціонарну допомогу – 39 учасникам АТО,  стоматологічну допомогу – 175 військовим. Протягом цього періоду амбулаторне лікування  отримали  424 учасника АТО, ще 249 осіб пройшли профілактичний огляд. На диспансерний облік взято  80 учасників АТО.
Також надавалась медична допомога членам сімей учасників АТО. За І квартал 2017 року амбулаторно пролікувались 162 особи, стаціонарно – 154 особи, стоматологічну допомогу отримали 120 дітей учасників АТО акушерсько-гінекологічну допомогу отримали 73 дружини учасників АТО.
Усім військовим медична допомога була надана своєчасно та безоплатно відповідно до галузевих стандартів.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар