Кропивницьких студентів запрошують на навчання у Польщу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Поморська академія / Джерело: uip.uipa.edu.ua

ЦДПУ ім. В. Винниченка оголосив конкурсний набір студентів на навчання у Поморській академії (м. Слупськ, Польща) на час осіннього семестру 2017-2018 н.р. Документи студентів усіх курсів (крім першого та випускного) приймаються до 12 червня. Проект реалізується в рамках міжнародної двосторонньої угоди. 

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на офіційний сайт ЦДПУ.

“В академічному обміні можуть взяти участь студенти всіх спеціальностей, крім студентів 1 курсу та останнього семестру випускного курсу, всіх освітніх рівнів державної та комерційної форм навчання. Договір про співпрацю між КДПУ ім. В. Винниченка і Поморською академією в м. Слупськ (Польща) надає можливість студентам нашого університету паралельно навчатися та здобувати освіту у державному польському вищому навчальному закладі протягом семестру безкоштовно. Поморська академія забезпечує студентам безкоштовне проживання у гуртожитку.

Для навчання за програмою обміну потрібно звернутися до начальника відділу міжнародних зв’язків Ляшук А.М. (каб. 215, 5-ти поверховий корпус) і заповнити необхідні документи. При собі мати ксерокопію закордонного паспорта (сторінка з фотографією та особистими даними), ксерокопію студентського квитка, характеристику від куратора ECTS факультету.

Термін подачі документів — з 17.05.2017 по 12.06.2017”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, студентка фізико-математичного факультету КДПУ ім. В. Винниченка Ольга Єкименкова скористалася цією програмою студентських обмінів минулого року. Тоді ж у Польщі навчалися ще дві студентки ЦДПУ Анастасія Ляшук та Анастасія Мозгова, які поділилися своїм першим досвідом навчання за кордоном.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар