Облрада призначила двох керівників шкіл-інтернатів Кіровоградщини

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 19 травня, депутати Кіровоградської облради продовжили терміни перебування на посаді та призначили начальника у двох школах-інтернатах на Кіровоградщині.

Передає кореспондент Першої електронної.

У проекті рішення про продовження терміну перебування Павленка Василя Михайловича на посаді директора Новомиргородської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів було зазначено 1 рік. Депутати спочатку ухвалили його. А потім 40 голосами ухвалили  пропозицію депутатської комісії з питань комунальної власності, яка запропонувала продовжити термін перебування на посаді до 3 років. Василь Павленко очолює навчальний заклад з травня 2016 року.

Окрім того, більшістю голосів облрада погодила призначення Гринюка Сергія Олександровича на посаду директора Олександрійської загальноосвітньої школи-інтернату I-III ступенів Кіровоградської обласної ради. Також спочатку прийняли рішення за проектом, який виносився на сесію (на один рік), а потім ухвалили рішення про термін призначення на посаду на три роки.

Із 29 вересня 2016 року Сергій Гринюк обіймав посаду заступника директора з виховної роботи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар