За роботу на “Євробаченні” поліцейські з Кіровоградщини отримали подяки

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні до Кропивницького повернувся зведений загін поліцейських, який забезпечував безпеку дорожнього руху та охорону публічного порядку у період проведення пісенного конкурсу в Києві. Поліцейські з Кіровоградщини, які взяли участь у забезпеченні правопорядку під час «Євробачення-2017», отримали заохочення.

Напередодні та під час фіналів «Євробачення-2017» працівники поліції з Кіровоградської області брали участь в охороні правопорядку, стежили за безпекою руху, за необхідності здійснювали регулювальні дії та супроводжували транспортні засоби, делегації гостей конкурсу.

Спеціальний інструктаж перед від’їздом до столиці провів заступник начальника управління превентивної діяльності поліції області Володимир Величко, який і очолив зведений загін поліцейських Кіровоградщини.

За успішне виконання поставлених завдань під час проведення значущих для держави заходів, правоохоронці були заохочені керівництвом Національної поліції України, отримавши Подяки та Грамоти.

Із завтрашнього дня поліцейські роти реагування патрульної поліції повернуться до забезпечення безпеки дорожнього руху та правопорядку на шляхах області.

 

Відділ профілактики дорожньо-транспортного травматизму, аналізу та планування

управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар