Дворічний малюк зі Світловодська не потрапив у фінал “Україна має талант. Діти 2”

скріншот із відео

13 травня, у другому півфіналі талант-шоу “Україна має талант. Діти 2” дворічний хлопчик зі Світловодська безпомилково визначав 60 порід собак.

Про це повідомляє сайт “Світловодськ”.

Нагадаємо, що 4 місяці тому Юрчик брав участь у кастингу шоу, легко визначаючи 50 музичних інструментів, за що і отримав три “так” від журі. Коли подорослішав і підготувався, поїхав з мамою Олею на півфінал і знову вразив не тільки журі, а й всю Україну. Юра продемонстрував ґрунтовні знання порід собак. Судді просили малюка вказати на одну з трьох порід собак, наприклад: євразія, пар біт чи ірландський вовкодав. Юрчик жодного разу не помилився і інтерактивне випробування пройшов успішно.

“83% глядачів у телепорталі сказали: “Так, це мега-круто!” і лише 17% не підтримали його, бо мабуть не люблять собак”… — жартував ведучий Дмитро.

І хоча Юра Михайлик не потрапив до фіналу, його обішли доросліші діти, він гучно заявив про себе і про свою талановиту маму на всю країну.
Унікальний малюк зі Світловодська Юра Михайлик ще раз вразив всю Україну

Мама Оля, розповідає, що за останні чотири місяці її життя змінилося, вона отримала три пропозиції роботи. У дитячому садку, що відвідує Юра, батьки і вихователі зацікавилися методикою, за якою вона змогла так розвинути свого сина. Цією інформацією вона залюбки ділиться з усіма охочими:

“Коли синочок ще був під серцем (з чотирьох місяців), ми почали працювати. Щодня приділяли півгодинки математиці, півгодинки анлійській мові, півгодинки читали казочки… Є кілька методик, я обрала ті, що були для мене цікавими, і використовую щодня.”

Унікальний малюк зі Світловодська Юра Михайлик ще раз вразив всю Україну

Батько Юрчика пишається і мамою, і сином:

“Це заслуга Олі і її велика праця. У Юрчика хороша пам’ять, він ще не вміє як слід розмовляти, але все може показати, наприклад, знає де знаходиться його дитсадок”.

Унікальний малюк зі Світловодська Юра Михайлик ще раз вразив всю Україну

А головне, що призводить до таких приголомшуючих результатів, на думку педагога Ольги Михайлик, є усвідомлення малюком, що кожного дня треба працювати. Коли прокидається Юрчик, зразу робить зарядку і… біжить до абетки.

“Дитинство — це не тільки гра в пісочниці і ловля метеликів, — стверджує Ольга.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар