Напередодні Дня матері керівник юстиції області видав перші документи батькам новонароджених кропивничан

Учора, 13 травня, у пологовому будинку №1 відбулося урочисте вручення свідоцтв про народження і довідок про місце реєстрації малюків.

Про це повідомляє прес-служба обласного управління юстиції.

Начальник обласного управління юстиції Вадим Гуцул особисто видав перші документи чотирьом новонародженим малюкам – Ілоні Зінь, Вікторії Волковій, Денису Михайловичу та Кирилу Панкратову. Урочистості символічно пройшли напередодні Дня матері та Міжнародного дня сім’ї.

«Сервіс із видачі свідоцтв про народження та довідок про місце реєстрації у пологових будинках був започаткований для зручності батьків, яким більше не потрібно витрачати час на довготривалі бюрократичні процедури. Відтепер вони можуть довірити цю справу працівникам відділів державної реєстрації актів цивільного стану й сповна насолоджуватися батьківством. Важливість сервісу була підтверджена на практиці. Із кожним місяцем усе більше молодих батьків бажають скористатися цією послугою. Саме тому можу сказати лише одне: кохайтеся, народжуйте діточок, а про документи подбає юстиція», – відзначив Вадим Гуцул.

Усього з моменту функціонування сервісу на території Кіровоградщини було видано 4 372 свідоцтва про народження. Натомість послугою з отримання довідок про місце реєстрації новонароджених скористалося 362 осіб.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар